Johnny Depp til bryllup midt i København

Underholdning
Johnny Depp gik rundt med en rastafari-agtig hat på hovedet, da han i sidste måned deltog i filmfestivalen i Zurich. Hovedbeklædningen var skiftet ud med en coybowhat, da han i mandags var til bryllup i København. (Foto: Foto: Patrick Huerlimann / Ritzau Scanpix)

Johnny Depp lignede en rockstjerne, da han mødte op til bryllup på Københavns Rådhus, hvor sangeren Shane MacGowan skulle giftes.

Hollywood-stjernen Johnny Depp var blandt gæsterne, da den engelske punksanger Shane MacGowan tidligere på ugen blev gift på Københavns Rådhus.

Den 55-årige 'Pirates of the Caribbean'-stjerne har i årevis været venner med Shane MacGowan, der i 1980'erne og 1990'erne var frontfigur i The Pogues - et band, der blandede irsk folkemusik med punk med stor succes.

I mandags skulle 60-årige Shane MacGowan så giftes med den otte år yngre Victoria Mary Clarke på rådhuset i København. Et massivt misbrug af alkohol og stoffer har sat et tydeligt præg på Shane MacGowans fysiske fremtoning. For nogle år siden kom han ud for et slemt fald, og derfor sad han i en kørestol ved ceremonien på rådhuset.

Se og Hør skriver, at det var meningen, at Johnny Depp skulle spille guitar til brylluppet, men filmstjernen var forsinket i sådan en grad, at han først dukkede op på Københavns Rådhus lige efter, at Shane MacGowan og Victoria Mary Clarke havde sagt 'ja' til hinanden.

Pressefotografer flokkedes om Johnny Deep, da han med mørke solbriller, lang frakke og cowboyhat forlod Københavns Rådhus med andre af gæsterne fra brylluppet. Selskabet skulle i Tivoli for at spise på restaurant Gemyse.

- Nu skal jeg ind og prøve en rutsjebane, sagde Johnny Depp til Se og Hør.