FCN-træner ønsker realistiske forventninger til ungt hold

Sport
Randers FC spiller uafgjort 1-1 med FC Nordsjælland i Superligaen (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand føler sig ikke sikker på, at FCN kommer i top-6 efter 1-3-nederlag.

FC Nordsjælland måtte søndag atter gå fra banen uden at vinde, da holdet på hjemmebane tabte 1-3 til OB i Superligaen.

Dermed har sidste sæsons bronzevinder nu fire point op til AaB på sjettepladsen, mens man samtidig blot har tre point ned til Hobro på sidstepladsen i Superligaen.

FCN-træner Kasper Hjulmand føler sig ikke sikker på, at holdet ender i top-6, når grundspillet slutter i marts. Han ønsker også, at forventningerne til sit unge hold bliver mere realistiske.

- Vi skal passe på med forventningerne. Vi er ikke bedre end de andre hold, og vi er heller ikke værre end dem. Derfor er mange kampe på vippen. Det er vigtigt at være realistisk omkring de interne og eksterne forventninger.

- Det hele er ekstremt lige, og vi har ikke opgivet håbet om at slutte godt af i efteråret. For to år siden kom vi med en stor slutspurt i foråret mod alle odds, så det kan lade sig gøre, siger Kasper Hjulmand.

Med nederlaget har Farum-klubben ikke vundet i Superligaen siden 1. oktober, hvilket svarer til seks kampe. De dårlige resultater sætter ifølge Hjulmand også sit præg på mandskabet.

- Selvfølgelig føler vi os mærket, men vi får heldigvis en masse spillere tilbage inden for de næste par uger.

- Herefter sætter vi noget sammen og slår hårdt tilbage. Det er, når man ligger ned, at man skal vise, at man er stærk, siger Kasper Hjulmand.

I søndagens nederlag havde OB for let ved at score på FCN-holdet. Derfor sætter Kasper Hjulmand fokus på forsvarsspillet i de kommende uger.

- Vi kommer til at arbejde hårdt på at have en stærk defensiv struktur i de næste kampe. Vi skal have samlet noget trods i holdet.

- Det kommer til at gå ud over vores offensive strukturer, fordi vi bliver nødt til at have flere spillere involveret i vores forsvarsspil, siger Kasper Hjulmand.

Næste test for FC Nordsjælland er ude mod Sønderjyske 2. december.

/ritzau/