DF: Alle muslimske samfund er tabersamfund

Den tørklædeklædte politiker Asmaa Abdol-Hamid må enten forlade Danmark eller gå i psykiatrisk behandling, mener DF eren Mogens Camre. Partiformand Pia Kjærsgaard bakker ham op.

Læs også:
DF støtter sammenligning af tørklæde og hagekors
Danmark er et islamisk land

Skrevet i samarbejde med Michael Lund, milu@avisen.dk

Alle muslimske samfund er tabersamfund. Derfor bliver alle muslimer også tabere.

Det mener flere fremtrædende politikere i Dansk Folkeparti. Dermed er de endnu hårdere i deres kritik af islam end partifællen Søren Krarup, der i går sidestillede hagekorset med tørklædet.

»Jeg mener, at alle muslimske samfund per definition er tabersamfund. Muslimerne er ikke i stand til at tænke kritisk. Når man sætter idiotiske religiøse hensyn over fornuften, så udvikler man et tabersamfund med hungersnød, undertrykkelse og brud på de mest elementære frihedsrettigheder«, siger EU-ordfører Morten Messerschmidt (DF), der samtidig mener, at det gør alle praktiserende muslimer til tabere.

»Alle muslimer, der bekender sig til den islamiske ideologi, er tabere eller bliver tabere. De ønsker jo ikke en samfundsmodel, som kan skabe tålelige forhold for mennesker,« siger han.

Trænger til behandling

Udtalelserne om islam kommer i kølvandet på den muslimske tv-vært og socialrådgiver Asmaa Abdol-Hamids udtalelser om, at hun agter at bære tørklæde på Christiansborg, hvis hun bliver valgt til Folketinget for Enhedslisten.

Den udmelding får EU-parlamentarikeren Mogens Camre (DF) til at foreslå, at den muslimske politiker forlader Danmark eller går i psykiatrisk behandling.

»Det er en syg idé og helt naturstridigt, at en fundamentalist med tørklæde skal være medlem af vores demokratiske parlament. Hun trænger til psykiatrisk behandling. Man må jo behandle den slags mennesker. Det er nogle hjernevaskede små stakler, som går med tørklæder. Skik følge eller land fly, så simpelt er det. Jo før hun rejser, jo bedre,« siger Mogens Camre.

Formanden for Dansk Folkeparti Pia Kjærsgaard bakker op om Mogens Camres udtalelser.

»Camre er jo kendt for at sætte tingene på spidsen. Men han har ret i, at hun (Asmaa Abdol-Hamid, red.) tilhører en fundamentalistisk ideologi, som dybest set ikke hører hjemme i Danmark,« siger Pia Kjærsgaard. Hovedpersonen, Asmaa Abdol-Hamid, føler sig krænket over udtalelserne:

»Jeg føler mig stærkt krænket på alle muslimers vegne. Men jeg tvinger mig til ikke at lade mig gå på af deres perfide personlige angreb. Hvor skal jeg rejse hen? Til Sønderjylland, hvor jeg kommer fra? Dansk Folkeparti er farligt for demokratiet, fordi det bruger friheden til at begrænse andres frihed,« siger hun.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.