Dansk tv-ekspert vinder millioner i lotto: "Det skal lige bundfælde sig"

Sport
Tommy Bechmanns fodboldkarriere blev stoppet af en knæskade. I dag er han ekspert på Eurosport efter en karriere, som blandt andet bød på en topscorertitel i Superligaen i 2004 og syv år i tysk fodbold. (Foto: Foto: Claus Fisker/Scanpix/arkiv)

Tommy Bechmann var på herretur til Spanien, da han og familien scorede fem millioner i Lotto.

Den tidligere superligaspiller og nuværende tv-ekspert Tommy Bechmann har scoret igen. Denne gang er det dog ikke på fodboldbanen, men i Lotto.

I den forgangne weekend vandt han og familien nemlig fem millioner kroner i Lotto Plus, fortæller Tommy Bechmann til Aarhus Stiftstidende:

- Vi kører uge efter uge med de samme tal. Det er vores fødselsdatoer i familien, og det har vi gjort i omkring 10 år uden at have vundet det helt store. På nær for en måned siden, hvor jeg vandt 6.000 kroner, så der har været held ved de tal på det seneste, fortæller Tommy Bechmann til avisen.

Da den store gevinst blev udløst, var Tommy Bechmann ikke i familiens skød. Han var på tur med vennerne til Malaga, og han måtte dobbelttjekke hos Danske Spil før han helt troede på, at den var god nok.

Familien har ikke bestemt sig for, hvad pengene skal bruges til, men Tommy Bechmann siger, at det selvfølgelig vil gøre hverdagen lettere. Og så bliver der lidt større julegaver i år.

- Det skal lige bundfælde sig. Men dag for dag går det mere og mere op for en, fortæller Tommy Bechmann.

Han har tre børn på 6, 10 og 12 år og hans hustru er netop blevet færdig med jurastudiet og er jobsøgende. Desuden arbejder han som fodboldkommentator på Eurosport, og det virke har han tænkt sig at fortsætte med på trods af de nyvundne millioner.