Annette Heick og Jesper Vollmer ramt af ny ulykke

Underholdning
Annette Heick og Jesper Vollmer var i hjemmet Sverige, da deres 13-årige søn Eliot kom slemt til skade med det ene ben. (Foto: Foto: Nils Meilvang/Scanpix/arkiv)

Jesper Vollmer kunne høre sin søn skrige, da han blev ringet op af ambulancefolk på vej til hospitalet.

Annette Heicks og Jesper Vollmers 13-årige søn, Eliot, er kommet slemt til skade.

Lørdag brækkede han begge knogler i skinnebenet i det ene ben, fortæller Jesper Vollmer til Ekstra Bladet.

- Jeg kunne høre ham skrige af smerte i baggrunden, da jeg talte med ambulanceredderen, som var på vej til Hvidovre med ham, siger Jesper Vollmer til avisen. Han var sammen med Annette Heick i hjemmet i Sverige, da de fik opringningen.

Uheldet skete, da Eliot sammen med en ven var på tur til Cph Skatepark på Enghavevej på Vesterbro i København. Han havde alt sit beskyttelsesudstyr på - alligevel gik det galt.

Ifølge Jesper Vollmer kørte Eliot sammen med en voksen skater, der uheldigt landede ovenpå Eliot, som dermed brækkede benet.

"Du er så sej, min skat"

Instagram skriver Jesper Vollmer, at Eliot har udsigt til at have benet i gips i lang tid, og at der efterfølgende vil være genoptræning.

"Synes sgu også, vi lige manglede lidt action i vores hverdag. Men basse... den nupper vi lige med i farten. Du er så sej min skat ! Vi er her for dig.", skriver Jesper Vollmer i en hilsen til Eliot.

Far- og søn-tid

Mandag blev Eliot lagt i fuld narkose, fordi lægerne skulle sætte ankelleddet på plads.

Han har nu fået gips på fra foden og op til lysken. Han må ikke støtte på benet de næste otte uger, men lægerne er optimistiske, siger Jesper Vollmer:

- Især den første nat var slem, og Eliot havde mange smerter. I nat var vi kun vågne i en time, og nu hygger vi os med lidt far-søn-tid. Vi ser film og spiser snacks og drikker sodavand.

Hvis der er styr på smerterne vil Eliot formentlig blive udskrevet tirsdag.

Jesper Vollmer var i 2015 ude for en badeulykke, hvor han på en rejse til Østen kom til skade med nakken. Jesper Vollmer var desuden nær ven med politibetjenten Jesper Jul, der blev dræbt af skud foran Politigården i Albertslund i december sidste år.