Der er ikke skyggen af tvivl i anklageren mod Anni Brinch, tidligere Fønsby, og hendes medtiltalte veninde.
"Det er min konklusion, at de har direkte fortsæt til at begå rufferi," sagde Annette Korsgaard under sin procedure ved Retten i Odense.
Rufferiet, også kaldet bordeldrift, består i at tjene penge på de knap 150 piger, som anklageren mener, at Anni Brinch og veninden har kostet rundt med på lagnerne i otte klinikker rundt om i landet.
Anklageren vurderer, at makkerparret har hunset så godt med pigerne, at de i perioden fra 2005 til 2009 angiveligt har tjent knap 12 millioner kroner.
I forhold til tidligere domme for rufferi, fremgår det, at det er meget vigtigt at slå fast, at der rent faktisk er tjent penge på bordeldriften.
På politiets hemmelige telefonaflytninger henviser anklageren til en passage, hvor Anni fortæller om økonomien.
"Og her siger Anni klart og tydeligt: 'Jeg lever af de penge, fra alle vores klinikker. Det er vores levebrød'," sagde Annette Korsgaard, og senere:
"Anni fastsætter huslejen, og hun er fuldstændig ligeglad med, om pigerne har tjent penge på vagten."
Anni Brinch forsøgte efter egen forklaring at gøre sine sexklinikker lovlige. Hun har fortalt fra vidneskranken, at Skat vendte tommelfingeren i vejret, hvis hun indførte entré på 100 kroner i stedet for at få penge fra de prostituerede.
Derfor troede hun, at alt var i skønneste orden.
Men den går ikke ifølge anklager Annette Korsgaard. Du bliver straffet i dansk ret, selvom du ikke er klar over, at du har gjort noget ulovligt.
"Hvis der ikke var prostituerede, ville der næppe komme nogen mænd og lægge 100 kroner i entré bare for at se lokalerne," lød det fra anklageren.
"Selvom Anni troede, det var lovligt at tage entré fra kunderne i stedet for at lade pigerne betale direkte til hende, er det derfor strafbart."
Faktisk mener anklageren, at den medtiltalte veninde kun var ansigtet udadtil, og Anni Brinch hjenen indadtil.
"Veninden har været indsat som stråmand for at tage presset fra Skat, politi, rockere og pressen for Anni," vurderede anklageren.
Dommerne voterer i løbet af ugen, og derfra skal afgørelsen offentliggøres senest syv dage efter.
Dommer Jørgen Bjerkesmoen Petersen oplyser til Newspaq, at voteringen formentlig vil vare tæt på de syv dage, fordi sagen er kompliceret. Rufferi straffes med op til fire års fængsel, og anklagemyndigheden har krævet fængselsstraf.