Rihannas trang til opmærksomhed er sygelig

Underholdning
Lægerne opfordrer den vilde sangerinde til at opsøge psykologisk behandling, så hun ikke føler sig så fortabt. (Foto: Foto: Joel Ryan / POLFOTO)

Vild druk, konstante twitter-opdateringer og billeder af drop i armen får psykologer til advare om, at Rihanna er narcissist.

Hun er afhængig af Twitter, fester og sin voldelige eks. Men først og fremmest er Rihanna afhængig af opmærksomhed, og det i en grad, der er sygelig, advarer læger.

Ifølge den engelske avis The Daily Star vurderer psykologer, at den unge sangerinde har en narcissistisk personlighedsforstyrrelse. Derfor har hun en konstant trang til opmærksomhed og bekræftelse, og det resulterer blandt andet i, at hun konstant klæder sig udfordrende og lægger billeder ud af sig selv på Twitter.

- Rihannas utilregnelige adfærd kan være tegn på, at hun lider af NPD (Narcissistic Personality Disorder, red). Symptomerne er en overdreven følelse af vigtighed og en trang til konstant beundring, som Rihanna giver udtryk for ved at lægge halvnøgne billeder ud, siger psykolog Jo Hemmings til The Daily Star.

Den 24-årige sangerinde har flere gange måttet aflyse koncerter på grund af sit vilde liv, der blandt andet består af fester, omgang med sin voldelige eks-kæreste Chris Brown og drop i armen.

En ven til sangerinden fortæller avisen, at Rihanna er fysisk og mentalt udmattet og "på vej mod afgrunden".

I det hele taget er vennerne bekymrede for Umbrella-sangerinden, og mange af dem har valgt at bakke ud af hendes liv. Såvel veninden Katy Perry som vennen Jay-Z har droppet kontakten med Rihanna på grund af hendes vilde livsstil.

Kilde: The Daily Star.