Wozniacki om semifinalesejr: En rutsjebanetur

Sport
Caroline Wozniacki får endnu en mulighed for at vinde sæsonfinalen i Singapore, når hun søndag skal spille finale i turneringen. (Foto: Foto: Jeremy Lee/Reuters)

Wozniacki er klar til finalen i Singapore, hvor hun enten skal møde Venus Williams eller Caroline Garcia.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki var glad og lettet, efter hun i en dramatisk kamp tog billetten til finalen ved sæsonfinalen i Singapore med en sejr på 7-6 (11-9), 6-3 over Karolína Plísková.

- Det var lidt vildt. Jeg var nede i første sæt og formåede så alligevel at komme tilbage, siger Wozniacki til WTA.

Danskeren var bagud 5-6 i første sæt, men fik alligevel kæmpet sig tilbage, og sættet skulle afgøres i tiebreak. Der tog Wozniacki føringen med hele 6-1, og hun havde fem sætbolde, men alligevel endte tiebreak 11-9 i danskerens favør.

- Jeg førte 6-1 i tiebreaken og følte mig godt tilpas, og så begyndte hun pludselig at slå vinderslag hele tiden. Så følte jeg mig pludselig ikke så godt tilpas, så det var lidt af en rutsjebanetur.

I andet sæt var danskeren mere konsekvent i sit spil, og da stillingen var 3-3 kiggede danskeren sig ikke tilbage og tog andet sæt 6-3.

Det var sjette gang de to spillere har duelleret i 2017, og Pliskova førte inden kampen 3-2 for i år.

- Vi har skiftedes til at vinde i år, så jeg håbede, at det var min tur. Men hun er en fantastisk spiller, der spiller aggressivt, så man er nødt til også at spille aggressivt.

Wozniacki er nu i sin anden finale i turneringen i Singapore. Den seneste var i 2010, hvor hun tabte til belgiske Kim Clijsters. Danskeren er glad for at være tilbage i finalen, fortæller hun.

- Det føles skønt. Jeg har spillet noget godt tennis i denne uge, og det betyder meget for mig at være i finalen igen.

I finalen skal Wozniacki enten møde Venus William eller Caroline Garcia, som slog danskeren i gruppespillet.

Det var Wozniackis sejr nummer 59, og dermed er hun den WTA-spiller, der har vundet flest sejre i år.

Sejren over Pliskova får også betydning for verdensetteren Simona Halep, da hun nu er sikker på at beholde sin placering som nummer et i verden over nytår.

/ritzau/