TV 2-profil i chok: Fyre tog mig på brysterne til gadefest

Rachel Ellebye blev udsat for en ubehagelig oplevelse til Distortion. (Foto: Foto: Simon Læssøe/Ritzau Scanpix (arkiv))

Rachel Ellebye, kendt fra TV 2, blev ifølge hende selv krænket seksuelt til gadefest i København.

”Årgang 0”-stjernen Rachel Ellebye, der blev landskendt på TV 2 i serien om den første generation i det nye årtusinde, er blevet krænket seksuelt.

Det fortæller hun i et nyt blogindlæg, skriver Se og Hør

Onsdag var hun på arbejde i forbindelse med den københavnske gadefest Distortion, og det udviklede sig til at blive en ubehagelig oplevelse.

Ifølge hende selv blev hun gramset på brysterne og taget i skridtet, mens andre fyre forsøgte at kysse hende.

- Min første grænse blev overskredet, da en gruppe fyre kom over og spurgte om billede. Mens de er i gang med at tage billedet med mig, begynder en af fyrene at tage mig på brystet. Det var møg ubehageligt, og det var med vilje. Ikke bare "et uheld". Hvorfor tænker sådan nogle mennesker, at man bare kan tage andre folk på brystet eller lignende, når de ikke har nogen grund til det, skriver Rachel Ellebye på sin blog og fortsætter:

- Senere på aftenen skulle jeg skifte post. På vej over til min anden post, begyndte nogle drenge at hive fat i mig og prøve på at kysse mig. For det første, det er sindssygt ubehageligt, og for det andet, jeg havde arbejdsuniform på. Jeg var ikke "civil". Jeg havde, igen, et job som jeg skulle passe! Da jeg kom over på posten, tog en forbipasserende mig på skridtet, endnu engang møg ubehageligt.

Rachel Ellebye mener, at selvom hun er kendt, så skal hun have lov til at passe sit arbejde i fred og ro, uden at hendes grænser bliver overskredet.

I TV 2-programmet ”Årgang 0” følger man en række personer, der alle er født i år 2000. Den første udsendelse gik i luften i 2001, mens den 17. sæson havde præmiere i starten af 2018.