Der var ikke meget at se, da de to amerikanske rumsonders Lcross og Centaur i dag i høj fart ramte Månens overflade.
Der kom ikke som ventet nogen større eksplosion eller synligt støv i luften - og det fik Nasas kommentator til umiddelbart efter sammenstødet at udtale frygt for, at rumsonderne muligvis havde ramt klippebund, og ophvirvlet støv derfor ikke kunne afsløre, om der er vand i området.
Nasa kaldte dog umiddelbart efter nedslaget missionen for succesfuld - da alle tekniske systemer tilsyneladende virkede helt efter hensigten på missionen.
Der vil gå timer, før de mange prøveresultater bliver indsamlet, og måske måneder før Nasa kan sige, om der rent faktisk er vand på nedslagsstedet - og hvor meget.
"Vi har ikke travlt - og det er vigtigt at sige, at vi ikke leder efter et ja eller et nej til, om der er vand på månen. Det afgørende er, at finde ud af i hvilke mængder der er vand," sagde projektets leder Daniel Andrews efter sammenstødet på Nasa TV.
Håbet er, at der ved Månens Nordpol er vand i form af is, som måske vil kunne bruges, hvis mennesker engang slår sig ned for at bo på Månen.
Nedslagene var designet til at sende store støvmængder op i atmosfæren og har kostet de amerikanske skatteydere, hvad der svarer til næsten en halv milliard kroner.
Det er anden gang, at amerikanske forskere bruger nedslag på månen til videnskabelig forskning. Det er tidligere sket i 1971, da et raketmodul fra Apollo 14 blev brugt til at fremkalde et kunstigt jordskæv på Månen.