Mascha Vang mister op mod en million kroner

Kendte
Mascha Vang sover ikke særlig tungt om natten. (Foto: Scanpix)

Bloggeren har tabt en kæmpe sum penge på grund af corona

Mascha Vang får ikke mange timers søvn for tiden. Det afslører hun på sin blog, hvor hun blandt andet skriver, at coronavirussen har kostet hende dyrt.

Aktiemarkederne er styrtdykket og det har sat sit præg på Mascha Vangs formue.

– Det værste, som nok også har kostet lidt søvnløse timer er, at mine aktier der er faldet en del i værdi. Det er på godt jysk, fandme godt nok træls!, skriver bloggeren.

Overfor BT afslører hun, hvor mange penge, det drejer sig om.

– Jeg har nok tabt mellem en halv og en hel million, gætter hun på, og afslører sin økonomiske plan efter tabet.

– Nu holder jeg på dem og investerer noget mere, når vi rammer bunden. Så kommer jeg forhåbentligt med på opturen, siger hun til BT.

Mascha Vang er langt fra den eneste, der er hårdt ramt af det blødende aktiemarked. Forleden afslørede rigmanden Karsten Ree, at han har tabt flere hundrede millioner kroner siden coronavirussen brød ud.

Udover tabet på aktierne, mister Mascha Vang også noget af sin ”normale” indtjening. Som blogger lever hun af at omtale forskellige produkter, ligesom hun også tjener penge på at rejse.

Det kan hun naturligvis ikke gøre for øjeblikket. Indtil videre er to af hendes rejser blevet aflyst, og hun frygter nu, at to mere i de nærmeste måneder må droppe.

– Rejserne jeg skulle på var betalte jobs, så det er indtægt jeg mister, skriver hun på bloggen, hvor hun dog glæder sig over, at ingen i hendes familie er ramt af virussen.