Familierestauranten har langet pandekager ud af vinduet til de forbipasserende i 12 år. 26-årige Mehdi passer panden. Han viser yderst pædagogisk, hvordan man starter med en skefuld på panden og kører den overskydende dej rundt med en lille træspatel. Helt ud til kanten.
Han overlader pladsen i lugen til Bumletoget, der straks går i gang med at hælde dej på panden og dreje den rundt.
En ren elendighed
Der er ikke meget cirkel over Bumletogets crepes. Faktisk ligner de mere epileptikeranfald end pandekager.
»Du skal sørge for at skubbe al dejen rundt. Du får ikke det hele med,« siger Mehdi.
Vi forsøger igen og igen. Mehdi opmuntrer det bedste han kan, men konklusionen er klar.
»Du skal nok holde dig til journalistik,« ler han efter mislykket forsøg nummer otte.
Og sådan bliver det ved. Gennem hele dagen lykkes det ikke Bumletoget at lave én eneste flot crepes, der er værd at sælge. Det kan Mehdi til gengæld, så hvis du er i Paris, kan du snuppe en crepes hos Le Brasier på Rue Mouffetard 88-90.