Hertugindes far: Den royale familie er som Scientology

Underholdning
Prins Harry og Meghan Markle blev gift 19. maj. (Foto: Foto: Ben Birchhall/AP/Ritzau Scanpix (arkiv))

Den britiske kongefamilie "lukker døren, trækker gardinerne for og putter fingrene i ørerne, så de ikke behøver at lytte", siger prins Harrys svigerfar, Thomas Markle.

Hertuginde Meghans far, den 74-årige pensionerede filmfotograf, Thomas Markle, lægger ikke fingre i mellem, når han skal sætte ord på sin nye svigerfamilie, den britiske kongefamilie.

Prins vil ikke have særbehandling: Vil være dus

Det skriver Se og Hør.

Svigerfamilien får ganske simpelt nogle verbale hug af Thomas Markle i et interview med den britiske tabloid-avis The Sun.

- De er enten som Scientology eller Stepford-familien (efter filmen "Stepford Wives", hvor det viser sig, at de er robotter, red.), siger Thomas Markle til avisen, og tilføjer, at de er som en kult, fordi de er hemmelighedsfulde:

- De lukker døren, trækker gardinerne for og putter fingrene i ørerne, så de ikke behøver at lytte. Du kan ikke stille dem nogen spørgsmål - for de vil ikke svare.

Han antyder samtidig i interviewet, at han ikke har haft megen kontakt til sin datter, og ifølge Se og Hør har han endnu ikke mødt sin svigersøn.

Thomas Markle har trukket en del overskrifter, siden den tidligere skuespiller Meghan Markle og prins Harry offentligt stod frem som kærester.

Blandt andet blev han væk fra brylluppet 19. maj. Forklaringen var et hjerteanfald, hvilket der siden er blevet stillet spørgsmålstegn ved.

Op til brylluppet blev Thomas Markle desuden afsløret i at planlægge en række fotos i samarbejde med en paparazzi-fotograf.