Er det tid til fornyelse?

Sådan skal du tilpasse dig og din virksomhed

Tiderne skifter hele tiden, og vi kan alle mærke det. Det kan være svært at følge med som privatperson, og blot endnu sværere at følge med som erhvervsdrivende. Men hvor man som privat selv kan vælge fra eller til uden konsekvenser for andre end en selv, kan man som erhvervsdrivende ende med at køre sin forretning i sænk, hvis man ikke følger med tiden og tilpasser sig.

Nye betalingsmuligheder

Først betalte vi med mønter og sedler, så kom plastikkortene til i form af Dankort, og i dag vil vi gerne betale med vores smartphone. Siden gennembruddet med MobilePay, som tillader, at privatpersoner kan overføre penge til hinanden via deres mobilnumre, er der sket en kæmpe udvikling.

Swipp Erhverv

Modspillet til MobilePay er Swipp, som, ud over at tillade privatpersoner at overføre penge til hinanden, også er kommet med en erhvervsløsning. Med Swipp Erhverv kan dine kunder betale med mobilen, og de behøver derfor ikke at have hverken kort eller kontanter ved hånden for at handle hos dig. Hvis du ønsker at begynde at bruge Swipp som betalingsmulighed i dit erhverv, skal du blot tage stilling til, om du ønsker at bruge ’Swipp Erhverv Kasseintegration’ eller ’Swipp Erhverv Mobilnummer’. Hos Arbejdernes Landsbank kan du læse mere om de to løsninger, og når du har bestemt dig skal du blot kontakte en rådgiver, som kan hjælpe dig med alt det praktiske.

Optimér dit lønsystem

Jo mere succes des flere ansatte og dermed også flere, som naturligvis skal have deres løn, og selvom du måske har ansat den dygtigste og mest kompetente bogholder i verden, er det vigtigt med et godt lønsystem. Et godt lønsystem hjælper med at beregne løn hver dag, holder dig ajour mht. lovgivning og afregner automatisk skat, feriepenge, pension, mv. Tjek derfor op på om jeres nuværende lønsystem fungerer optimalt, opfylder kravene og letter det administrative arbejde i stedet for at vanskeliggøre det.

Kom på nettet!

Hvis ikke du allerede har startet en hjemmeside, er det bare at komme i gang. Hvad end du sælger en eller flere varer, eller udbyder en service, så er det helt essentielt, at din forretning er at finde på nettet. Hvis folk mangler noget i dag, går de først på nettet og søger, hvor de kan finde det. Derefter tjekker de, om de kan købe det der på siden og få det leveret, eller om der er en butik lige i nærheden, som de kan tage til. Hvis du tilbyder en service, som de kan bruge, skal de nemt kunne finde informationerne på den rigtige person, så de hurtigt kan komme i kontakt med den, som kan besvare deres spørgsmål.

Ovenstående indhold er sponsoreret