Danskerne bliver mere spillelystne og jackpots bliver større og større

Sponsoreret indhold:
Eurojackpot, Vikinglotto, Lørdagslotto, Eurolotto, Euromillions – ja, spillene er der mange af, og danskerne er vilde med det. Den danske spillemyndighed udgav deres rapport med en status for det første halve år i 2017, samt en forecast for fremtiden. Spillemarkedet i Danmark stiger.

Spillemarkedet er i rivende udvikling, og der er kamp om de forskellige segmenter derude. Flere spil kommer til, og man kan nu også spille på tværs af landegrænser. Spillere er ikke længere bundet af, at man skal købe en fysisk kupon – det hele kan i dag klares over nettet.

Netop teknologien har været med til at accelerere markedet, da mange spillelystne danskere bliver draget af de mastodontiske præmier, som kommer på højkant i nogle af de internationale lottospil. Det hele ligger tilgængeligt ude på nettet. Og med den store tilstrømning af spillere, ser vi også en voksende præmiepulje. Hvor man førhen blev millionær ved at vinde, bliver man nu milliardær.

En banebrydende lottoservice som hjælper dig med at holde styr på det hele

Den gennemsnitlige spillende dansker er gerne med i tre forskellige spil, hvor to af dem er nationale og et er internationalt. Her har det generelt været svært for den almene spiller at følge med i det hele på én gang. Det behøves det dog ikke at være længere – da der er kommet en ny lottoservice, som er til for spilleren. Denne service samler alt information omkring de forskellige lotterier, nationale såvel som internationale, hvor der findes jackpot, statistikker, udtrækninger og tidligere vindertal. Denne lottoside er da.euromillions-lottostem.com

Lottotal er det sværeste at finde for danskerne

Skal man have tjekket udtrækningen for sin ene kupon, så forekommer det relativt tilforladeligt, fortæller Inge, som er garvet lottospiller gennem 34 år.

”Det er dog en del mere kompliceret, når man lige pludselig er med i fem forskellige spil, hvor man skal ind og tjekke de respektive lottotal. Ser du, jeg er ikke så ferm på en computer, så det der med at man skal besøge flere forskellige hjemmesider, det er ret svært for mig. Da jeg en dag beklagede min nød over for min søn, viste det sig, at han faktisk kendte en side, hvor det hele var samlet. Der var lørdags lotto, Vikinglotto, Eurojackpot og jokertallene. Der var også information omkring hvor meget 1.-præmien havde givet. Og så er det altså en flot side. Den er jeg glad for. Jeg kigger ikke andre steder længere, jeg kan finde alle danske lottotal der. Min søn lavede sådan en ting, så jeg kun skal klikke på en knap, så kommer den frem – meget smart”, udtalte Inge.

Eurolotto møder stigende popularitet blandt danskere

Eurojackpot har snart etableret sig som et kendt lottospil blandt danskere, hvorimod Eurolotto er et lottospil, som vinder indpas nu. Eurolotto, som i daglig tale også går under navnet Euromillions, er et lottospil, hvor der også kan vindes rigtig store jackpots. Euromillions er et euro lotto spil, hvor alle europæere kan være med. Spillets regler er relativt simple, og der er mange penge på højkant. Skulle du have lyst til at prøve dette nye lottospil af, så kan man læse meget mere om Eurolotto her.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret