Bagerikæde går konkurs igen

Ved konkursen beskæftigede Bisgaard Bageri mellem 70 og 80 ansatte, hvoraf flertallet var deltidsansatte. Arkivfoto. (Foto: Foto: Colourbox/free)

Bisgaard Bageri ApS, der er blandt hovedstadsområdets store bagerikæder er gået konkurs, og det er ikke første gang.

En af hovedstadsområdets store bagerikæder er nu blevet taget under konkursbehandling. Det drejer sig om selskabet Bisgaard Bageri ApS med Henrik Bisgaard fra Helsingør som direktør.

Selskabet blev oprettet i slutningen af 2013 i forbindelse med Henrik Bisgaards personlige konkurs i december, som kostede omkring 100 del- og fuldtidsansatte jobbet fordelt på otte afdelinger i Nordsjælland. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Advokat Jens Gottlieb fra Advodan i Helsingør, hvor advokat Poul Ege Poulsen er kurator for konkursboet, bekræfter konkursen i det nye selskab.

Jens Gottlieb fortæller, at man netop er gået i gang med konkursbehandlingen, som blev igangsat af en såkaldt egenbegæring, hvilket vil sige, at det er ejerne selv, der har indset, at økonomien ikke står til at redde.

Ved konkursen beskæftigede Bisgaard Bageri mellem 70 og 80 ansatte, hvoraf flertallet var deltidsansatte, oplyser Jens Gottlieb.

De mange ansatte arbejdede i et bageri på Helsingørsgade i Hillerød og i SuperBest-supermarkeders bagerafdelinger i Birkerød, Skibby, Stenløse, Hvidovre og Østerbro i København.

I forbindelse med konkursen i december fortalte Henrik Bisgaard til Frederiksborg Amts Avis, at branchen var i krise og stod over for en kulturændring hos forbrugerne.

- Der er gået discount i den, og supermarkederne har ædt sig ind på markedet med bake-off-produkter. Konkurrencen er blevet benhård, og der er ikke nok kunder, som vil have de gode brød, som koster 30 kroner, sagde Henrik Bisgaard
Det lykkedes ikke inden avisens deadline at indhente en kommentar fra direktør Henrik Bisgaard.