Ærlig Dot Wessman: Nu kæmper vi sammen
Bakkesangerinden kæmper stadig for, at datteren skal få det bedre.  FOTO: Scanpix
Bakkesangerinden Dot Wessmans liv har det sidste år været meget tumult, og det er langt fra slut endnu. For selvom datteren er i bedring efter sin trafikulykke, går det kun langsomt fremad.

Den glade og smilende bakkesangerinde har det seneste år været udsat mere end én hård prøvelse, og den største af dem har været den frygtelig bilulykke, som datteren har været involveret i. 

Den 1. februar sidste år kørte hendes datter på kun 22 år, Johanne Wessman, af vejen og ind i nogle træer. Hun blev alvorligt såret, og svævede i lang tid mellem liv og død.

Dot Wessman hastede naturligvis til hospitalet for at være ved sin datters side, og den har hun stort set ikke forladt siden. Datten, der lå i koma i tre uger, er siden vågnet op, og tilstanden er langsomt forbedret.

Men hun har stadig store men efter ulykken og er i genoptræning, fortæller en åben Dot til HER&NU

-  Der sker dog bittesmå fremskridt. Hun kan så småt tale igen, og hun forstår, hvad der sker omkring hende.

Vi står sammen om det her

Dot Wessman er ikke kun kendt for at være bakkesangerinde, i mange år var hun også den trofaste kæreste til Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt.

Men de to brød med hinanden, kort efter Dots datter kom ud for sin ulykke. 

Sangerinden har altså måtte kæmpe med både hjertesorg og sorgen over sit barn, hvis liv på kort tid er blevet ændret fatalt.

Det har været en sej kamp, men Dot Wessman er ikke typen, der giver op. Derfor er hun også blevet ved med at kæmpe for sin datter. De står nemlig sammen i kampen for at få hende tilbage til et mere normalt liv, selvom det aldrig bliver det samme igen.

- Jeg besøger hende hver dag, og vi kæmper sammen, siger Dot til HER&NU.