Thai-kvinder gør danske mænd ulykkelige

Nyheder
Ægteskaber mellem thailandske kvinder og danske mænd er fordoblet - inden for de sidste to år er knap 800 par blevet gift. Men ægteskabet ender tit i problemer. (Foto: Foto: www.colourbox.com)

Antallet af danske mænd, der gifter sig med thailandske kvinder, er rekord-højt. Men det er ikke lykken, der venter mange af de danske mænd.

Stadig flere mænd rejser til Thailand for at finde en ny kone.

Antallet af danske mænd, der gifter sig med en Thai-kvinde er i hvert fald i en stor stigning. Tallet er fordoblet de seneste to år.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, skriver MetroXpress.

Men for en meget stor del af mændene venter der ikke lykke, men derimod ulykke og økonomisk ruin.

Det siger Gregers Møller, som er bosat i landet, hvor han arbejder som redaktør på ScandMedia.

Bag pigernes søde smil gemmer der sig tit en kalkulerende forretningskvinde, siger han.

"Det typiske er, at manden bliver snydt økonomisk. Det ser vi meget ofte," siger Gregers Møller.

Han fastslår, at det som oftest ikke er kærlighed, men økonomisk desperation, der får kvinderne til at gifte sig med danske mænd.

"De thailandske piger er søde - men de er søde for penge. Det er ikke kærlighed, der driver dem. Hovedparten af forholdene starter jo med, at der er en økonomisk fordel i det for hende - at han er i stand til at forsørge hende og hendes familie," siger Gregers Møller.

Han mener, at det især er livet i Thailand, der er farligt.

"Mændene køber hus i hendes navn, bil i hendes navn og land i hendes navn. Og når de så løber tør for penge, så ejer hun det hele - det ser vi ofte. Den danske mand ender ulykkelig, når han finder ud af, at det ikke var den form for kærlighed, som han regnede med," siger Gregers Møller.

Ifølge Danmarks Statistik er der indgået knap 800 ægteskaber mellem thailandske kvinder og danske mænd de seneste to år.

Kendte

Cruise frygter Corona

Flygter fra Italien