Morten Resen: Sådan var min bedste ferie

Tv-vært Morten Resen har oplevet lidt af hvert på sine ferie, men det er uden tvivl, at hans bedste ferie har været med familien i Thailand.

Tv-vært Morten Resen har oplevet lidt af hvert på sine ferie, men det er uden tvivl, at hans bedste ferie har været med familien i Thailand.

Hvor skal du holde ferie i år?

Jeg skal lave både ’Go' morgen Danmark’ og ’Sommer i Tivoli – LIVE’ hele sommeren, så det bliver sommerferie på efterbevilling. Vi tog en forårstur til Egypten for at få slikket sol og drukket drinks i rigelige mængder, så vi kunne klare os i gennem sommeren. Og så regner vi med at tage en tur til Los Angeles, når sommeren er ovre.

Læs hvilket tv-program Morten Resen er vild med på billedbladet.dk

Hvorfor har I valgt Los Angeles?

Jeg ELSKER USA. Vi har nogle gode venner i LA, som vi skal besøge, og derudover er jeg bare ret vild med den amerikanske mentalitet, gæstfrihed og hjælpsomhed. Alle der mener, at amerikanere er egoistiske og ikke tænker på andre end sig selv har åbenlyst aldrig været der.

Hvad er det tidligste ferieminde, du kan huske?
Jeg faldt i en swimmingpool på Madeira, da jeg var to. Jeg mener stadig at kunne huske følelsen af bare at synke ned under vandet, mens jeg sprællede på livet løs til ingen verdens nytte. Havde det ikke været for onkel Jan, der tog den på hovedet i baljen iført danskerkulør, solbriller og feriemave, var det nok det sidste, jeg havde oplevet.

Hvilken ferie var din bedste og hvorfor?
Forrige sommer var jeg i Thailand med min lille familie efter en lang sommer med rigtig meget arbejde. Vi boede i vores egen villa med swimmingpool og rød knap med forbindelse til poolbaren. Vores datter var kun tre måneder, men allerede på det relativt tidlige stadie udviste hun god smag - for hun var vild med det. Aldrig har jeg slappet så meget af. Og drukket så mange drinks. Det var fantastisk.

Hvad var din værste ferie og hvorfor?
To år i træk i Calella som 15-16 årig er vel retrospektivt noget af det mest usle, man kan udsætte sin krop for. Det kan godt være, at forældre i dag synes, at deres børn er værre, end børn nogensinde har været. Men der må jeg bare melde mig på banen og konstatere, at vi gjorde vores for allerede på det tidspunkt at tage pokalen. Vi var marineret i dårlige drinks fra start til slut, og festede igennem med alt hvad der dertil hører af skumparty, piger og cheeseburgers til morgenmad. Men det var sjovt!

’Jeg kan blive meget ubehagelig’. Læs hvornår Morten Resen, ifølge ham selv, kan blive meget ubehagelig på billedbladet.dk

Lukker du mentalt ned for de sociale medier, når du holder ferie?

Njaaahhh. Jeg ville ønske, jeg kunne sige ja. Og jeg forsøger også. Men fuldstændigt ned lukker jeg jo nok aldrig.

Hvad handler ferie om for dig?
Afslapning med dem jeg holder allermest af. God mad. God vin. God bog. Og børn der sover længe.

Af Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media