Indvandrerkvinder drømmer om at komme i job.
Det viser en ny undersøgelse foretaget for Ugebrevet A4.
Her svarer otte ud af ti indvandrerkvinder, at det er 'vigtigt' eller 'meget vigtigt' for dem at have et arbejde.
Hvis flere indvandrerkvinder kommer i arbejde, er det slet ikke nødvendigt at afskaffe efterlønnen, siger Dansk Folkepartis Martin Henriksen.
"Hvis man fik gruppen af ikke vestlige indvandrere og efterkommere vil at være lige så aktive på arbejdsmarkedet som danskerne, så ville der komme ekstra 24 milliarder kroner i statskassen om året. Det ville på sigt forbedre dansk økonomi betragteligt. Derfor er det tankevækkende, at så mange snakker om efterlønnen," siger han til Newspaq.
Mens godt halvdelen af indvandrerne mellem 16 og 64 år er i arbejde - gælder det tre fjerdedel af de etniske danskere.
Ifølge Martin Henriksen skal der en kombination af pisk og gulerod til at få indvandrerkvinderne ud på danske virksomheder.
"Man skal blive bedre til at opkvalificere dem, skabe jobcentre ude i de belastede områder, og så skal man kigge på, om man skal røre nogle af de ydelser, man har, så de også får et økonomisk incitament til at komme på arbejde," siger han.
Tre ud af fire kvinder mener selv, at arbejde er vejen til bedre integration. Samtidig siger over halvdelen ifølge Ugebrevet A4, at de ikke føler, at de har kvalifikationerne til at begå sig på det danske arbejdsmarked.