Her sidder Tom Hagen varetægtsfængslet

Krimi
Ifølge VG's kilder sidder Tom Hagen i det dystre fængsel på Grønland i Oslo. (Foto: Scanpix)

Fra slot til skrot. Den drabssigtede norske forretningsmand har fået skiftet omgivelserne ud.

Ifølge Norges største avis, VG, sidder landets pt. mest "berømte" sigtede mand, Tom Hagen, i det dystre fængsel i Grønland – ikke vores Grønland, men på adressen Grønland i Oslo.

Det er et af landets største fængsler med plads til 243 indsatte, hvoraf fire sidder i varetægt – og iblandt dem, altås den 70-årige drabs-sigtede forretningsmand, hvis kone, Anne-Elisabeth Hagen forsvandt forrige år – ifølge Tom Hagen, blev hun kidnappet.

Tom Hagen er sigtet for at have medvirket til drab på sin kone, Anne-Elisabeth Hagen, som forsvandt sporløs forrige år fra parrets villa. Foto: Scanpix

Politiet slog dog til forleden efter begrundet mistanke mod ægtemanden og anholdt ham, da han var på vej til arbejde om morgenen.

Hans forsvarer, Svein Holden, har bekræftet, at hans klient blev afhørt af politiet tirsdag aften. Politiet siger selv, at de ikke vil udtale sig om sagen før næste uge. I mellemtiden har de ransaget Tom Hagens firmaadresse og huset endnu en gang.

Huset ligger i den mondæne landsby Fjellhamar ca. 20 kilometers kørsel fra Oslo. Det var herfra, at Anne-Elisabeth forsvandt sporløst den 31. oktober 2018.

Huset i Fjellhamar har været undersøgt utallige gange – og ifølge kilder, sikkert også aflyttet igennem lang tid af politiet. Foto: Scanpix

Retten og politiet finder det sandsynligt, at flere har været involverede i sagen, og med den begrundelse blev Tom Hagen nægtet løsladt efter afhøringerne, da de var bange for, at han kunne ødelægge spor i sagen.