Troels Kløvedal efterlader sig millioner

Troels Kløvedal døde i en alder af 75 år den 23. december omgivet af sine fem børn og sin kone. (Foto: Foto: Betina Garcia/Ritzau Scanpix)

Troels Kløvedal efterlader sig 5,4 millioner kroner.

Troels Kløvedals mange eventyr kastede ikke kun oplevelser af sig.

Den berejste kaptajn har fortalt om sine ture ud i verden på skibet Nordkaperen ved foredrag, i bøger og i et utal af TV-programmer. Og det har sikret ham en formue. 

Egenkapitalen i Troels Kløvedals anpartsselskab Den Blå Delfin var på 5,4 millioner kroner, da han døde. Det skriver Se og Hør.

Troels Kløvedal ejede også en stor ejendom nær Ebeltoft og et sommerhus i Hornbæk sammen med sin hustru Else Marie Meldgaard.

Selvsamme hustru sørgede den folkekære kaptajn for at sikre økonomisk, da han fik konstateret nervesygdommen ALS. Parret havde oprindeligt en ægtepagt, der sikrede de to særeje. Troels Kløvedal fik dog ændret det til, at Else Marie Meldgaard fik en gaveægtepagt, der sikrede hende en million kroner ved hans død.

Det vides ifølge ugebladet endnu ikke, om Troels Kløvedals arv skal fordeles mellem hans fem børn, eller om de alle går til Fonden Nordkaperen.

Troels Kløvedal døde i en alder af 75 år den 23. december omgivet af sine fem børn og sin kone.