Stine Jørgensen er klar til EM og med i udvidet trup

Sport
Kvindehåndboldlandsholdet træner i Anja Andersen-hallen i Idrættens Hus i Brøndby, tirsdag den 20. november 2018. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Landstræneren tilføjer Stine Jørgensen til den trup, der rejser til EM. Dermed består truppen af 17 spillere.

Stine Jørgensen bliver klar til EM-slutrunden og er udtaget til Danmarks udvidede trup på 17 spillere, oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF).

Efter en god træningsuge i Danmark og Norge er Stine Jørgensen vurderet klar til at deltage ved EM i Frankrig på lige fod med de øvrige spillere.

Dermed bliver EM-truppen først skåret ned til 16 spillere ved det tekniske møde inden første kamp, som spilles på fredag.

- Stine har i løbet af sidste uge både trænet med vores fysiske stab og haft to træninger med holdet, hvor hun har været fuldt med.

- I dag (mandag, red.) er hun så blevet undersøgt hjemme i klubben, og meldingen herfra er også positiv, siger Klavs Bruun Jørgensen til forbundets hjemmeside.

Han roser Odense Håndbold efter et fremragende genoptræningsforløb for landsholdsanføreren, der har gjort store fremskridt i den seneste tid.

- Derfor forventer vi, at Stine kan glide ind i træningen på lige fod med de andre i løbet af denne uge og dermed også være i spil til kampene, siger landstræneren.

Danmark flyver til Nantes i Frankrig tirsdag ved middagstid. Herefter står den på et par dages træning, inden Danmark åbner EM med naboopgøret mod Sverige på fredag.

EM-truppen består af følgende 17 spillere, hvoraf én skal sorteres fra:

* Målvogtere: Sandra Toft, Althea Reinhardt.

* Stregspillere: Stine Bodholt, Kathrine Heindahl, Sarah Iversen.

* Fløjspillere: Trine Østergaard, Mathilde Hylleberg, Lærke Nolsøe, Fie Woller.

* Bagspillere: Kristina Jørgensen, Anne Mette Hansen, Stine Jørgensen, Nadia Offendal, Lotte Grigel, Mie Højlund, Mette Tranborg, Anne Cecilie la Cour.

/ritzau/