Rigmands-arving og OL-deltager skal være mor

Sport
Anna Kasprzak og hendes mand Mathias Skov Rasch har sat en arkitekt til at udvide boligen, så der er plads den kommende baby. (Foto: Foto: Jorge Silva/Reuters/Scanpix/arkiv)

Den professionelle dressur-rytter Anna Kasprzak skal være mor for første gang til foråret.

Den professionelle dressur-rytter og arving til Ecco-formuen, 27-årige Anna Kasprzak, venter barn.

Til Ridehesten.com fortæller hun ifølge BT, at hun er sat til at nedkomme 30. april.

Graviditeten passer fint ind i stævneplaner med mere, så hun rider fortsat, men passer også på og tager ingen chancer:

- Mærker jeg, at jeg begynder at blive nervøs, eller synes det er ubehageligt, så må jeg stoppe med at ride. Det er ikke så mange gange, man er i denne situation, så skulle jeg stoppe med at ride tre-fem måneder, så er det lige meget, siger Anna Kasprzak til Ridehesten.com.

Faren er Mathias Skov Rasch og sammen er parret i gang med planer om udbygning af boligen, så der bliver plads til parrets første barn.

– Er man sikker på, at man vil have børn, og det er vi, hvorfor så udskyde det? Det er bedst at få børn, mens vi er unge, stærke og friske og slet ikke har brug for søvn, siger ryttersken.

Sammen med sin bror, den professionelle golfspiller André Kasprzak, er Anna Kasprzak en del af en af landets rigeste familier. Familien Toosbuy Kasprzak vurderes, at være god for omkring 13,5 milliarder kroner.

Anna Kasprzak var i finalen i holddressur ved OL i Rio sidste år, og i august vandt hun en EM-sølvmedalje sammen med landsholdet.