Podcast: VM har ingen favorit

Hvad synes eksperterne om puljefinalen i Gruppe G mellem Belgien og England? En kamp, hvor Roberto Martinez og Gareth Southgate havde sendt to B-hold på banen – måske fordi ingen rigtigt ville have førstepladsen, som ville give en sværere vej til finalen. Eller hvad? (Foto: Foto: ATTILA KISBENEDEK/Ritzau Scanpix)

Podcast: VMs puljespil er ovre. En del af forhåndsfavoritterne har skuffet, og ingen har markeret sig som værende holdet, man skal slå for at vinde VM. I dagens Morgenshow får du efterbehandling af de sidste kampe i gruppespillet samt en status over dét, vi har set indtil nu.

Tip det rigtige VM-resultat i Avisen.dk's gratis tips-spil og vind gavekort: www.avisen.dk/vmspil 

Hver dag trækker vi lod om 2 x gavekort på 250 kroner som frit kan vælges på sendentanke.dk

I denne artikel finder du en podcast fra vores VM-partner Mediano, hvor fodboldeksperter analyserer VM.

VM holder hviledag, men det gør Mediano ikke. Puljespillet er ovre. Hvordan fremstår forhåndsfavoritterne? Og hvem har skuffet mest? I dagens Morgenshow fra Mediano er Morten Glinvad, som netop er hjemvendt fra Rusland, og fast Mediano-ekspert og Zetland-skribent, Oscar Rothstein, klar med efterbehandling af de sidste kampe i gruppespillet samt en status over dét, vi har set indtil nu. Panelet har mere end svært ved at udpege en favorit, fordi ingen har leveret på et overbevisende niveau endnu.

Du kan høre Medianos Morgenshow her:

Mediano runder et skarpt VM-hjørne med VM Special #50, hvor vi denne fredag morgen altså analyserer på de fire kampe, der blev spillet i går, altså Japan-Polen, Colombia-Senegal, Belgien-England og i mindre grad Panama-Tunesien.

Kampene var de sidste fire kampe i VMs gruppespil, og udover efterbehandling af dem gør vi midtvejsstatus ved at se lidt bredere på, hvad der så egentlig er, vi har set i løbet af gruppespillet og taler om de to forskellige sider af turneringstræet, hvor Danmark er endt på "den lette side".

Hvad synes eksperterne om puljefinalen i Gruppe G mellem Belgien og England? En kamp, hvor Roberto Martinez og Gareth Southgate havde sendt to B-hold på banen – måske fordi ingen rigtigt ville have førstepladsen, som ville give en sværere vej til finalen. Eller hvad?

Og hvad er eksperternes syn på det japanske bold-flytteri, som vi var vidne til? I de sidste ti minutter af opgøret mod Polen, hvor Japan havde fået hjælp i den anden kamp, trak japanerne tiden og trak dermed også tråde tilbage til VM i 1982, hvor Østrig og Vesttyskland spillede 0-0 i en kamp, hvor ingen var interesseret i at score. Kan og bør man ændre på strukturen eller reglerne for at undgå lignende scener? Og var Danmarks indsats mod Frankrig ikke meget lig den japanske? I dagens morgenshow forsøger vi at sætte tingene i perspektiv.

Udsendelsen er en del af Medianos store VM-forløb. Der ligger allerede derude portræt-udsendelser om:

• Argentina
• Spanien
• Tyskland
• Brasilien
• England
• Frankrig
• Kroatien og Serbien
• Rusland som værtsland og VM-arrangør

Eksperter fra sportsmediet Mediano vil i løbet af VM skrive daglige, eksklusive klummer her på avisen.dk/VM. Her vil du også kunne finde de daglige podcast, som Mediano optager hver morgen i hele VM-perioden.