Mulig drukneulykke ved Randers Regnskov

Krimi
Iuliia Tytarchuk på 32 år er gået hjemmefra i nedtrykt sindstilstand. (Foto: Østjyllands Politi)

Politi og redningsmandskab er til stede ved den populære turistattraktion i den midtjyske by.

Østjylland Politi søger efter den 32-årige ukrainske kvinde Iuliia Tytarchuk. Hun beskrives som almindelig af bygning, 165 cm. høj iført sorte bukser og sort jakke.

Østjyllands Politi oplyser, at de i øjeblikket leder efter hende i Aarhus og omkring området ved vandet omkring Randers Regnskov.

Formanden for Dansk-Ukrainsk Selskab, Ivan Nielsen, oplyser til Ekstra Bladet, at han har skrevet med kvindens mand på Facebook, og hendes ægtemand oplyser, at han sidst har været sammen med hende på banegården i Randers fredag aften klokken 19.55.

- Hun gik fra hjemmet i nedtrykt tilstand og tog mod Aarhus, men er formentlig tilbage i Randers igen. Hun købte i hvert fald en togbillet til Randers igen i går aftes, siger vagtchef hos Østjyllands Politi Lars Bisgaard til TV2 Østjylland.

Man frygter, at der muligvis kan være tale om en drukneulykke, men politiet har endnu ikke fundet Iuliia. Foto: Øxenholt Foto

Området omkring det populære Randers Regnskov er i øjeblikket fyldt med redningsmandskab, som leder efter den unge kvinde i Gudenåen. Foto: Øxenholt Foto