Magnussen forbedrer sig en smule i anden træning

Sport
Den danske racerkører Kevin Magnussen kørte 16. hurtigste tid i anden træning i Monaco. (Foto: Foto: Luca Bruno/Scanpix)

Kevin Magnussens tid under anden træning i Monaco gav en 16.-plads. Han var 1,73 sekunder efter den hurtigste.

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) kørte den 16. hurtigste tid, da han torsdag var på banen i Monaco til anden træning forud for søndagens Formel 1-grandprix.

Tiden lød på 1 minut og 13,572 sekunder.

Magnussen satte den dårligste tid af alle under den første træning, da han kun nåede at gennemføre syv omgange, inden han kørte i garagen på grund af elektroniske problemer med bilen.

Det virkede ikke til, at problemerne var helt løst til anden træning, og der kom aldrig fuld knald på danskerens Haas-racer.

Magnussen kørte 1,731 sekunder langsommere end den hurtigste tid, der blev sat af Red Bulls Daniel Ricciardo.

Og Red Bull så i det hele taget stærke ud på banen i Monaco, hvor næsthurtigste tid blev sat af Ricciardos teamkollega Max Verstappen.

Magnussens teamkollega Romain Grosjean kørte sin hurtigste omgang på anden træning i tiden 1 minut og 13,763, hvilket gav ham den 18. hurtigste tid.

Der køres endnu en træning i Monaco lørdag formiddag, inden kvalifikationen køres senere lørdag. Selve grandprixet køres søndag.

/ritzau/