Lisbeth Zornig i sorg: Har mistet sin mor

Underholdning
Lisbeth Zornig Andersen fylder 50 år mandag. (Foto: Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix (arkiv))

Lisbeth Zornig Andersens mor døde torsdag. De nåede at snakke om Zornigs voldsomme opvækst.

"En stille og smuk afsked. Jeg elsker dig." Sådan skriver Lisbeth Zornig Andersen på Facebook som en sidste hilsen til sin mor.

- Min mor døde på hospitalet. Hun var syg med lungekræft, en sygdom hun har levet med de sidste tre år. Hele familien var samlet omkring hende, så det var en smuk og rolig afsked, fortæller Lisbeth Zornig Andersen til Ekstra Bladet.

Lisbeth Zornig Andersen har tidligere fortalt, at hendes opvækst med sin mor var præget af misrøgt, misbrug og overgreb. Blandt andet har hun fortalt, at moderen så på, mens hun blev udsat for seksuelle overgreb.

- Det sidste år har vi talt meget om det, der foregik i min barndom. Hun erkendte, at jeg ikke havde den bedste barndom. Hun undskyldte for det jeg var udsat for, siger Lisbeth Zornig Andersen til avisen.

Dødsfaldet skete ganske få dage før Lisbeth Zornig Andersens 50-års fødselsdag i morgen mandag, men fødselsdagen vil fortsat blive festligholdt med åbent hus og middag med de nærmeste om aftenen.

- Men det bliver ikke den store festdag på samme måde, da jeg helt naturligt er ked af, at min mor ikke er her længere, siger hun Ekstra Bladet.