Kronprinsesse Mary er klar til modeuge

Underholdning
Kronprinsesse Mary interesserer sig for mode og har flere gange overværet modeshows under den københavnske modeuge. (Foto: Foto: Frank Cilius/Scanpix)

Copenhagen Fashion Week er startet, og kronprinsesse Mary er igen klar til at overvære modeugen fra forreste række.

Den københavnske modeuge blev sparket i gang tirsdag, og som under tidligere modeuger er den danske kronprinsesse også på plads til en række arrangementer.

Onsdag vil kronprinsesse Mary overvære Designskolen Kolding og Kunstakademiets Designskoles fælles show, der lyder titlen "Future of Fashion".

Det fremgår af kongehusets kalender.

Den 46-årige kronprinsesse har tidligere involveret sig i dansk mode og design, og i januar deltog hun i åbningen af modeugen ved en middag på Københavns Rådhus.

Showet "Future of Fashion" finder sted som en del af Copenhagen Fashion Week, skriver kongehuset.

Onsdag vil kronprinsesse Mary desuden aflægge et besøg på CIFF Messen, Copenhagen International Fashion Fair, som også er en del af den københavnske modeuge.

Kronprinsesse Mary har flere gange tidligere optrådt på lister over bedst klædte, og hendes protektioner tæller Designer's Nest, som giver designstuderende og nyuddannede designere mulighed for at udstille deres arbejde i internationale mode- og designforum omkostningsfrit.

/ritzau/