Kendt dansker afslører: Jeg havde fire kærester, mens jeg var gift

Underholdning
Linda P har siden hun blev nummer to ved DM i stand-up i 2004 lavet både tv, medvirket i en række film og turneret med egne shows. (Foto: Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix (arkiv))

Linda P har svært ved at slippe lysten til at have mange kvinder.

Stand-up-komikeren Linda P var i en lang periode afhængighed af druk, stoffer og damer.

Efter ballade: Legendarisk værthus genåbner

Det fortæller hun til Alt for damerne.

Morgenmaden var ofte rom og cola, og da hun havde det værst gik turen ned på Istedgade for at købe hårde stoffer.

Samtidig havde hun et stort forbrug af kvindelige bekendtskaber, som skulle bekræfte hende:

- Det betød meget for mig at have mange kvinder, for på den måde var jeg sikker på at få så meget bekræftelse som overhovedet muligt. Den dyrkelse gjorde, at jeg fik en afhængighed, som jeg stadig har svært ved at slippe. Den fase var værre og mere ulækker at komme ud af end kokain, siger Linda P til Alt for damerne.

I interviewet fortæller den nu 34-årige komiker, at det gik helt galt, da hendes far døde. Det var i 2011, hvor hun var nygift med sangerinden Melissa Nicolajsen, boede i en dejlig lejlighed og var på turné med et nyt show.

- Jeg kunne slet ikke holde ud at være derhjemme, og når jeg var på arbejde, kom jeg gerne to-tre timer for sent, fordi jeg havde været fuldstændig væk dagen før, og når jeg var kommet igennem optagelsen, lavede jeg med det samme en aftale med en af de tre-fire kærester, jeg havde på det tidspunkt, mens jeg var gift. Men hvis det skete, at ingen af de fire kvinder havde tid til at ses, var jeg på røven, for så vidste jeg, at jeg ville gå hjem og tage så mange stoffer, at jeg ville vågne op på badeværelsesgulvet med blod ud af næsen og galde ud over det hele.

Hun fortæller i interviewet at hun følte sig ensom og at de mange kærester var et udtryk for, at hun havde brug for en, der passede på hende, "én, jeg altid kunne få en krammer af".

Kollaps og traume

I 2013 kollapsede Linda P kort før en optræden sammen med blandt andre kollegaen Mick Øgendahl. Her gik det op for hende, at hun havde et traume efter farens død.

- Jo mere jeg skubbede problemet væk, jo tættere kom det ubevidst på mig. Det var også først der, det gik op for mig, at jeg hele tiden havde forsøgt at forstå min far ved at gøre ligesom ham, siger Linda P.

Ifølge Wikipedia så Linda P - hvis rigtige navn er Linda Petersen - ikke sin far ret meget i sit voksne liv. Han døde af leversvigt i en alder af 56, og Linda P deltog ikke i begravelsen.

Linda P og Melissa Nicolajsen gik fra hinanden efter halvandet års ægteskab, og Linda P har siden dannet par med Anders Grau. Det forhold holdt i halvandet år frem til 2017, hvor de gik fra hinanden.