Du kender det godt: Familien har fået leveret pizza, men der er altid et par slices tilbage. De ryger i køleskabet til en dejlig, hurtig frokost dagen efter.
Men her opstår problemet. I hvert fald, hvis man ikke vil spise resterne kolde. For hvordan opvarmer man egentlig pizza-resterne, så de stadig er sprøde, men ikke hårde?
Ryger pizzaen i en almindelig ovn, bliver skorpe og bund typisk hård og branket. Og bruger man sin mikrobølgeovn, bliver bunden en noget sjasket affære.
Men nu har eksperterne hos Domino’s i Australien fundet svaret på dette universelle spørgsmål. Og det er lige så enkelt, som det er genialt:
Placer din pizza-slice i mikroovnen og stil et glas vand ved siden af. Og vupti, så har du 30 sekunder senere et stykke pizza, der stadig er sprødt og lækkert.
Er man en kulinarisk vovehals – og er der mere end en slice tilbage – foreslår Domino’s, at du laver en pizzasandwich: Læg de to skiver oven på hinanden med bunden yderst i både top og bund, og varm derefter sandwichen i et vaffeljern.
Velbekomme!