X Factor flytter sendedag

Underholdning
Der bliver ikke noget X Factor på TV2 på fredag. (Foto: Scanpix)

Seerne må kigge langt efter det populære program på fredag

Der bliver ikke nogen five chair challenge i ”X Factor” på TV2 på fredag. Der kommer nemlig slet ikke ”X Factor” på fredag.

I stedet for Sofie Lindes velkomst til Thomas Blachman, Oh Land og Ankerstjerne, må fredags seerne nøjes med semifinalerne i det EM, som det danske herrelandshold i håndbold for længst har spillet sig ud af.

Det nytter ikke engang at væbne sig med tålmodighed. Kun, hvis man har så meget af den slags, at man kan vente tålmodigt i et helt døgn.

Ugens omgang af ”X Factor” kan således først ses lørdag aften klokken 20.15 efter bronzekampen i EM i håndbold, der vises først. Det skriver BT, der også har fået en forklaring fra tv-kanalen.

Forpligtet til det

– For det første er der forventeligt mange, som gerne vil se EM-semifinaler, selv om Danmark ikke er med. Det viser erfaringerne fra tidligere år – og det antydes også af seerinteressen i den forgangne weekend for EM-kampene, selv om Danmark ikke var med, siger Michael Hansen fra TV2 til BT og fortsætter: 

- Når vi gennem to uger har dækket EM-slutrunden tæt, giver det rigtigt god mening over for seerne, at vi også prioriterer de bedste og vigtigste kampe til hovedkanalen. For det andet, fordi vi er forpligtet af rettighedskontrakten til at sende semifinalerne på TV 2's hovedkanal.