Voldsom trafikulykke: 62-årig bilist mister livet
Nordjysk kvinde fik muligvis et ildebefindende og mistede kontrollen over sit køretøj, siger politiet.
Den 62-årige kvindelige fører af en personbil mistede onsdag eftermiddag livet, da bilen stødte frontalt sammen med en lastbil på Sæby Landevej mellem Tårs og Øster Vrå syd for Hjørring.
Den 62-årige kvindelige fører af en personbil mistede onsdag eftermiddag livet, da bilen stødte frontalt sammen med en lastbil på Sæby Landevej mellem Tårs og Øster Vrå syd for Hjørring. Foto: Colourbox.dk/Colourbox

Føreren af en personbil mistede onsdag eftermiddag livet, da bilen stødte frontalt sammen med en lastbil på Sæby Landevej mellem Tårs og Øster Vrå syd for Hjørring. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Ulykken skete kort efter klokken 13.

Politiet har afhørt vidner, og på baggrund af deres forklaringer mener politiet, at føreren af personbilen fik et ildebefindende lige inden ulykken. Det kan være årsagen til, at bilen kom over i det modgående spor og tørnede ind i lastbilen.

Bilisten blev erklæret død af en tilkaldt læge. Der er tale om en 62-årig kvinde fra Jerslev ved Brønderslev, oplyser vagtchef Michael Elkjær, Nordjyllands Politi.

Føreren af lastbilen slap uskadt fra ulykken.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.