Venner for altid

Underholdning
Courteney Cox, 55, Jennifer Aniston, 50, og Lisa Kudrow, 56, har altid holdt venskabet ved lige. (Foto: Instagram)

De tre kvinder fra den legendariske serie "Venner" tog i byen sammen.

Jennifer Aniston lagde et par opslag ud på sin Instagram-profil i går søndag og skrev: "Ude med pigerne fra den anden side af gangen". Hun står nemlig sammen med sine skuespillerkolleger Courteney Cox og Lisa Kudrow, som spillede sammen med hende i den mest sete serie i verden "Venner".

I går vandt Jennifer Anistons populære "The Morning Show" nemlig en pris i det såkaldte Critic's Choice Awards i Los Angeles, og trioen drønede i byen lige efter. De tre veninder fra serien har lige siden, sidste afsnit røg i kassen, holdt en god kontakt.

I serien hed de hhv. Rachel (Jennifer), Monica (Courteney) og Phoebe (Lisa), og rygterne svirrer om, at der skal laves et enkelt afsnit, hvor alle seks venner inklusive Chandler, Joey og Ross mødes 16 år efter. Afsnittet skal sendes i forbindelse med, at HBO Max overtager serien fra Netflix senere i år.

De 10 sæsoner af "Venner" med i alt 236 afsnit kørte på tv fra 1994 til 2004. Herhjemme kører de stadig i sløjfe på TV2 og TV2 Zulu og på Netflix kan man ligeledes følge vennernes liv i New York. Foto: Scanpix