Travl Mette Blomsterberg lukker butik

Mette Blomsterberg og hendes mand, Henrik Jæger Blomsterberg, har travlt. De har netop lanceret dejprodukter til supermarkeder. (Foto: Foto: Scanpix/arkiv)

Mette Blomsterberg og hendes mand har lukket kagebutikken i Grønnegade i København for at koncentrere sig om deres nye café i Lyngby.

Tv-konditoren Mette Blomsterberg og hendes mand, Henrik Jæger Blomsterberg, har lukket kagebutikken i Grønnegade i det indre København. Parret havde ganske simpelt for travlt.

Det skriver Ekstra Bladet.

Mette Blomsterberg åbende butikken 'Blomsterbergs' sammen med sin mand i 2011, men nu skal kræfterne koncentreres om deres nye café i Lyngby.

Det er ikke økonomien der fik Blomsterberg-parret til at lukke i Grønnegade. Det var et ønske om at samle kræfterne et sted.

- Når vi gør noget, vil vi gerne gøre det 100 procent, og det følte vi ikke, vi kunne, med flere butikker, siger Henrik Jæger Blomsterberg til Ekstra Bladet.

Henrik Jæger Blomsterberg forklarer desuden til avisen, at parret har travlt trods fravalget af kagebutikken i Grønnegade. Ikke mindst på grund af Mette Blomsterbergs medvirken som dommer i DR1's "Den store bagedyst".

- Vi har lige lanceret dejprodukter til supermarkeder, og med Mettes tv-optagelser ved siden af og daglig drift af cafeen, er der rigeligt at se til, siger han.