Tag på safari som grupperejse

Advertorials

Sponsoreret indhold:
Hvis du har et brændende ønske om at tage på safari og opleve dyrene tæt på, men du ikke ved, hvem du skal tage med – eller måske er du nervøs for, at I er for mange – men frygt ej så er der mulighed for at arrangere en grupperejse.

Hvem har ikke overvejet at rejse til de varme lande og få billeder fra savannen med alle de smukke, vilde dyr. Men det er meget sjovere, når du har nogen at dele oplevelsen med. Derfor har du nu muligheden for at komme på safari som en grupperejse.

NYATI Safari arrangerer grupperejser til Sydafrika, som er et af de bedste steder til at opleve safari. Her kan alt lade sig gøre. Måske ønsker du en privat safari som en gruppe, og det kan lade sig gøre uanset om, I er alt fra 8-102 personer. Der er derfor mulighed for at rejse som mindre eller stor gruppe.

Safari som firmatur

Flere og flere virksomheder, foreninger og andre arbejdspladser har arrangeret en firmatur på safari for deres medarbejdere eller medlemmer. Det kan være i anledningen af et jubilæum. Men det kan også være en ryste sammen tur eller en slags teambuilding tur, hvor medarbejderne kan blive bedre til at samarbejde, hvilket vil påvirke virksomhedskulturen positivt i det daglige.

Det siges, at fælles oplevelser som disse vil give et bedre fællesskab og samarbejde – derfor vil det være helt oplagt til en firmatur.

Familietur på savannen

Hvis du fylder rundt og gerne vil gøre noget ekstra godt for familien, så kan du invitere dem med på safari som en grupperejse. Hvad bedre er der end at kunne dele så stor en oplevelse med dem, du holder allermest af?

Det kan godt være, at det ikke er helt billigt at rejse på safari, men tænk på det er en oplevelse for livet – og som du kan dele med din familie. Det vil også hurtigt komme til at koste meget, hvis du skal arrangere en kæmpe fest med leje af lokaler, mad, spiritus osv. Og det har du jo prøvet før. Men har du prøvet en rigtig safari i Sydafrika? Hvis svaret nu er ja, så vil du gerne afsted igen.

Ovenstående indhold er sponsoreret

Ovenstående indhold er sponsoreret