"STOP jeres hærgen, trusler og råberi!": Støjberg skælder ud på unge indvandrere

I bor i verdens bedste land, så stop jeres hærgen, trusler og råberi, raser Inger Støjberg (V) på Facebook.  (Foto: Foto: Simon Læssøe/Scanpix/Arkiv)

Udlændingeminister Inger Støjberg (V) raser på Facebook over unge mænds chikane af værtshusejere på Nørrebro.

Flere værtshusejere på Nørrebro i København oplever, at unge bandemedlemmer fra området smadrer ruder og forlanger 'beskyttelsespenge' af værtshusejerne. 

Det har fået udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) til tasterne på Facebook, hvor hun i et opslag giver en opsang til de unge mænd. 

Blandt andet skriver hun: "Opfør jer ordentligt! I bor og lever i verdens bedste land. Mulighederne ligger lige for fødderne af jer. Så STOP jeres hærgen, trusler og råberi!"

Vær glad for det ikke er sharia-zone 

Til Radio24syv fortæller en værtshusejer i dag, hvordan nogle unge mænd for nyligt var kommet ind på baren og havde råbt, at alle gæster skulle forlade stedet. Derefter havde de råbt, at stedet tilhører dem, og at Nørrebro hører under sharia, så der ikke måtte drikkes alkohol, skriver Politiken.

I Facebook-opslaget skriver Inger Støjberg, at de unge mænd er heldige, at Nørrebro netop ikke er Sharia-zone, "for I får en fair rettergang, når politiet får fat på jer," lyder det i opslaget. 

Her fremgår det også, at Inger Støjberg selv vil besøge en af de terroriserede Nørrebro-værtshuse i eftermiddag.