Prinsesse aflyser bryllup

Kongelige
Prinsesse Beatrice skulle have været gift om kort tid. (Foto: Ritzau Scanpix)

Prins Andrews datter dropper sit planlagte bryllup på grund af corona-pandemien

Først skulle det have været årets royale bryllup i England. Så en mindre ceremoni. Og nu er brylluppet mellem prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi endegyldigt aflyst. Det skriver People.

31-årige Beatrice er datter af prins Andrew og Sarah Ferguson, og planen var, at hun skulle sige ja til sin udkårne, en italiensk entrepenør, ved en storslået ceremoni den 29. maj i haven ved Buckingham Palace.

Men så røg hendes far, prins Andrew ind i en skandale af dimensioner, og bryllupsplanerne skrumpede gevaldigt. Faderen var ellers tiltænkt en hoverolle i ceremonien, men det ændrede skandalen.

Datoen blev ændret et par gange, og parret overvejede en privat ceremoni kun for de nærmeste. Men så ramte corona-pandemien verden og slukkede de sidste forhåbninger om en royal sommerfest i kærlighedens tegn endegyldigt.

Beatrice og Edoardo mødte hinanden i 2016, og blev forlovet i Italien sidste efterår. De har ikke fortalt meget om deres forhold, men Beatries mor, Sarah Ferguson, er begejstret for sin kommende svigersøn.

– Jeg har aldrig set hende så lykkelig før. Hun og Edo har stor kærlighed til hinanden, de elsker livet. Og når det bliver gift, vil det fylde mit hjerte med glæder, siger Sarah Ferguson ifølge People.

Prinsesse Beatrice med sin udkårne.