Presset Ronaldo glæder sig over scoringer i Italien

Sport
TOPSHOT-FBL-ITA-SERIEA-JUVENTUS-SASSUOLO (Foto: Miguel Medina/Ritzau Scanpix)

Cristiano Ronaldo scorede for Juventus søndag, og superstjernen erkender, at presset på ham har været stort.

En 2-1-sejr til Juventus i en hjemmekamp i Serie A er sjældent det store at skrive hjem om.

Søndag var der dog flødeskum på toppen af endnu tre point for alt og alle omkring den italienske mesterklub.

Fans, træner, spillere og andre interesserede kunne således glæde sig over, at superstjernen Cristiano Ronaldo kom i gang med at score mål i italiensk fodbold.

Tre runder uden en scoring af portugiseren var ikke hverdagskost i de mange år i Real Madrid, men i Juventus skulle Ronaldo frem til fjerde runde, før han lynede.

Det skete to gange i 2-1-sejren over Sassuolo, og målene og sejren sendte Juventus på førstepladsen i Serie A med 12 point.

På trods af sine to scoringer var det til tider en småirriteret Ronaldo, der inden målene i anden halvleg gav udtryk for sin frustration på grønsværen.

Efter kampen erkendte han da også, at de manglende mål har naget ham.

- Det er fodbold, og det vigtigste er, at vi vandt. Det har været lidt hektisk med al snakken om, at jeg ikke har scoret siden mit skifte fra Real Madrid.

- Der var en masse forventninger, og jeg takker mine holdkammerater for at støtte mig igennem det.

- Jeg er glad, for jeg har arbejdet hårdt for det, og jeg vidste, at målene ville komme. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater, som virkelig har hjulpet mig til at vænne mig til italiensk fodbold, siger Ronaldo ifølge AFP.

Den portugisiske superstjerne kan nu fokusere på opgøret den kommende onsdag i Champions League, hvor han vender tilbage til Spanien.

Her møder Juventus således Valencia på udebane i den første gruppekamp.

Med fem Champions League-titler er Ronaldo klar til at forsøge at skaffe hæder til Juventus i turneringen, som italienerne senest vandt i 1996.

- Champions League er min favorit-turnering. Det er en svær gruppe, men vi ved, at vi kan gøre det godt, og i Juventus skal man fokusere på at være bedst, siger Ronaldo.

/ritzau/