Populær skuespiller færdig i Vild med dans: Der er værre ting i verden

Lucas Hansen er ude af "Vild med dans", men skuespilleren tager en masse godt med sig.
Lucas Hansen og Sofie Kruuse er ude af Vild med dans.
Lucas Hansen og Sofie Kruuse er ude af Vild med dans. Foto: Uffe Weng/Scanpix

Mens komikeren Ane Høgsberg i sidste uge var opløst af tårer, da hun røg ud af "Vild med dans", var det en langt mere fattet Lucas Hansen, der fredag aften takkede af i programmet.

- Det har været en fantastisk oplevelse, jeg har kun positive ting at sige om det, siger skuespilleren, da kameraerne er slukkede.

- Der er værre ting i verden, men selvfølgelig er det ærgerligt, for nu skulle vi have danset to latindanse, og de er fede, siger han.

Sammen med partneren, Sofie Kruuse, nåede han tre danse i showet. Det måtte dog godt have blevet til flere, mener hun.

- Jeg er jo sportskvinde, og jeg synes, det er mega ærgerligt at ryge ud allerede, men jeg kender programmets præmisser, og det var bare ikke vores aften i aften, heller ikke dansemæssigt. Og det er drøn ærgerligt, fortæller Sofie Kruuse.

Lucas Hansen, der især er kendt for sin rolle som Bimse i DR-serien "Bedrag", er ikke i tvivl om, hvad han tager med fra "Vild med dans".

- En oprejst pande og at jeg tør tage chancer. Jeg har lært rigtig meget om at danse, og jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende, siger han.

- Men nu har jeg en god undskyldning for at begynde at drikke igen, så 10 glas vin med min søster og mine veninder. Jeg skal ikke drikke sorgerne væk, jeg skal feste og være glad over, at jeg turde gøre det her.

"Vild med dans" sendes hver fredag på TV2.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.