Petr Cech beder om José Mourinhos tillid

Sport
Det er op til Chelseas manager José Mourinho, hvem der skal stå i den kommende sæson. Valget står mellem Petr Cech og Thibaut Courtois (Foto: Foto: Michel Euler/AP)

Der er lagt op til en åben duel om at blive førstemålmand i Chelsea i den kommende sæson. Petr Cech er nervøs.

Chelsea-veteranen Petr Cech er bekymret for ikke at få spilletid, efter at manager José Mourinho har hentet målmanden Thibaut Courtois tilbage fra lejeopholdet i Spanien.

Den belgiske VM-keeper, som af mange nævnes som en af de bedste keepere i verden, har været udlånt til Atlético Madrid fra Chelsea. Nu er han tilbage i London og udgør en solid keeperduo med Cech.

- Hvert år findes der udfordringer. Hvis du skal spille på holdet, er du nødt til at præstere bedre end de andre. Jeg ønsker ikke at sidde på bænken. Derfor gør jeg alt, jeg kan, for at komme på holdet, siger Cech til nyhedsbureauet Reuters.

Den 32-årige tjekkiske landsholdskeeper sled med skader i sidste sæson, men spillede i Chelseas 1-1-kamp mod Wolfsberger i Østrig onsdag aften.

- Det er José Mourinho, som skal tage beslutningerne. Det er ham, som bestemmer, hvordan holdet skal se ud i alle kampene.

- Nu må hver og en af os vise, hvorfor han skal vælge os. Jeg gør alt, jeg kan, for at han skal vælge mig, siger Cech.

Chelsea åbner Premier League-sæsonen ude mod oprykkerklubben Burnley den 18. august.

/ritzau/