OVERBLIK: Thailandsk turist er blandt de fem Strasbourg-ofre

France Attack (Foto: Jean-Francois Badias/Ritzau Scanpix)

En femte person mistede søndag livet som følge af tirsdagens angreb i Strasbourg. Få et overblik over ofrene.

Fem personer har mistet livet efter tirsdagens angreb nær et julemarked i Strasbourg. Blandt dem er en thailandsk turist og en italiensk journalist.

Herunder kan du få et overblik over angrebets fem ofre:

* Anupong Suebsamarn (45 år): Thailandsk turist, som var den første af ofrene, der blev bekræftet omkommet. Han var for nylig ankommet til Frankrig og døde af et skudsår i hovedet.

* Kamal Naghchband (45 år): Afghansk statsborger, der var flygtet fra sit hjemland for at bygge et nyt liv i Frankrig. Var far til tre og blev skudt i forbindelse med et besøg på julemarkedet sammen med sine børn.

* Unavngivet offer (60/61 år): Angrebets tredje offer er endnu ikke navngivet. Ifølge lokale medier var han dog pensioneret bankmand. Strasbourgs borgmester oplyser, at han var født i 1957.

* Antonio Megalizzi (28/29 år): Italiensk journalist, der var i Strasbourg for at følge en plenarforsamling i Europa-Parlamentet.

Han forsøgte sammen med en ven - et af angrebets øvrige ofre - at stoppe angrebsmanden på vej ind på en bar. Megalizzi blev erklæret død fredag - tre dage efter angrebet. Flere medier er uenige om hans præcise alder.

* Barto Pedro Orent-Niedzielski (35/36 år): Polsk statsborger, der blev ramt af et skud i hovedet ved tirsdagens angreb. Han forsøgte sammen med det italienske offer, Antonio Megalizzi, at stoppe gerningsmanden.

Søndag døde han efter at have ligget i koma i fem dage. Han talte flere sprog og var frivillig ved flere forskellige projekter i Strasbourg. Også hans alder er der en anelse uenighed om.

Kilder: AP, AFP, BBC.

/ritzau/