Mand blev dræbt på Niels' mark: "Hvad fanden er det, der foregår"

Krimi
Politiet afspærrede efter fundet af den dræbte Niels Wibholms ejendom i Holeby på Lolland. (Foto: Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix)

Politi og ambulance kørte pludselig rundt på Niels Wibholms marker ved Holeby på Lolland.

- Man bliver sådan lidt skræmt jo, fordi man synes, det er sådan noget, der sker i København eller et sted ovre i det mørke Vestjylland langt herfra.

Det siger Niels Wibholm til TV Øst. Han oplevede, at politiet pludselig dukkede op på hans marker på Nøbbøllevej ved Holeby på Lolland:

- Omkring ved middagstid, tror jeg, kommer der en ambulance, lægebil og politibil, der kører rundt nede på min ejendom. Og jeg kører helt ude bagved en lille skov og høster noget raps. Og så kommer de så også kørende ned gennem denne her høstede rapsmark, og så tænker man jo "hvad fanden er det der foregår".

Den lille kortege med ordensmagten i spidsen skabte forvirring og bekymring. Ikke kun hos Niels Wibholm, men også hos hans hustru, som så, at de kørte rundt der, hvor Niels Wibholm arbejdede.

Kortegen forvandledes til et større opbud, da der blev fundet noget på en frømark et stykke væk fra selve gården.

Det viste sig at være en mand i 50'erne, som politiet havde fundet skuddræbt på Niels Wibholms frømark.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Ordensmagtens ankomst til gården på Nøbbøllevej ved Holeby på Lolland skabte forvirring og bekymring. Foto: Mathias Øgendal/Ritzau Scanpix)

50-årig skød kammerat

Et 50-årigt tidligere medlem af en gruppering med tilknytning til Hells Angels tilstod lørdag, at det var ham, der havde dræbt manden.

Den 50-årige forklarede blandt andet, at han havde skudt sin jævnaldrende kammerat i halsen og ladet ham forbløde, fordi han mistænkte ham for at stå bag et tyveri i sit hjem for noget tid siden.

Her blev der stjålet en riffel og 55.000 kroner.

- Hvis politiet siger, det er et opgør mellem to personer, så er jeg mere tryg. Min kone og mine børn er sådan mere urolige, men altså ikke mere end vi godt tør være her, siger Niels Wibholm efter anholdelsen af den 50-årige.