Købte 18 ruller toiletpapir: Så fik børnene fat i dem

Helt vildt
Dette syn mødte en engelsk kvinde, som netop havde købt 18 ruller toiletpapir. (Foto: Twitter)

Hamstringen af toiletpapir fortsætter rundt omkring i verden. Nogle børn i England mente dog ikke, at papiret var så vigtigt endda.

En britisk kvinde var sikkert ganske godt tilfreds, da det forleden lykkedes hende at få fingre i 18 ruller toiletpapir, så der var lidt at stå imod med i trange coronatider.

Men så glemte hun åbenbart, at hun havde små børn.  

For børnene mente, at rullerne skulle en tur i badekarret sammen med bunker af legetøj.

Det viser et billede, som den britiske journalist Ed Cumming har lagt på Twitter. 

- Min ven købte 18 ruller toiletpapir og hendes børn puttede dem alle i badekarret, skriver han til billedet af det sumpede badekar. 

Hamstringen af toiletpapir har været en verdensomspændende trend siden coronakrisen brød ud. I Australien har aviser udgivet blanke sider for at komme trængte borgere til hjælp, og der er blevet rapporteret om slagsmål i supermarkeder, når kunder har kæmpet om de eftertragtede ruller. 

Jagten på toiletpapir er nu også kommet til både USA og England, hvor udviklingen har været lidt forsinket i forhold til resten af Europa. Et pizzaria i den amerikanske stat Wisconsin har på Facebook meldt ud, at kunder hos dem kan købe tre ruller toiletpapir for cirka 20 danske kroner - og i England hamstrer folk, som det kan ses på billederne herunder.  

I Liverpool er der gang i hamstringen af toiletpapir. Ritzau Scanpix

I England har en borger i byen Chalfont St. Giles. sørget for gratis "toiletpapir" til forbipasserende Ritzau Scanpix