Jim Lyngvild i chok: Manden tæt på at dø

Nyheder
Jim Lyngvild priser sig lykkelig for at manden slap billigt fra en voldsom ulykke på Fyn. (Foto: Ritzau Scanpix)

Jim Lyngvilds mand Morten slap med skrækken, da et træ væltede ned over den bil, han og vennen sad i. 

Det kunne være gået grueligt galt, da Jim Lyngvilds mand Morten Paulsen forleden var ude at køre en tur med en af parrets venner, som også hedder Morten. 

En person var i færd med at fælde et træ i området ved Vissenbjerg på Fyn, og skæbnen ville, at træet faldt ned direkte oven på bilen, da de to gange Morten kom forbi. 

Det fortæller Jim Lyngvild på Facebook, hvor han skriver: 

- Et kæmpe træ vælter den forkerte vej ud på vejen, og vælter direkte ned oven i bilen som Morten og Morten kører i. De kører med en stor lukket lånetrailer, og heldigvis holder nogle foroven hånden over både min mand og min ven. Kæmpe-træet rammer først kofangeren der bliver flået af, men hopper så, og smadrer direkte nedover bagsæderne og trykker bilens tag ned - havde der siddet nogle bagved var de blevet kvast. Herefter fortsætter træet med at flå hele traileren af og klippe den over i to dele, skriver Jim Lyngvild, der fortsætter. 

- ALT er totaltsmadret, både bil og trailer. Heldigvis skete der ikke umiddelbart noget med Morten og Morten, men de skal til lægen i dag. Det var en meget rystende oplevelse, og jeg var et sekund fra at miste min mand, skriver han. 

Parrets ven Morten fortæller, at han 500 meter inden træet rammer bilen er nødt til at bremse op, da en ældre dame over vejen.

- De to sekunder gør at træet ikke rammer køleren og forruden. Så var vi blevet mast, skriver han på Facebook.