Helikopter leder efter forsvundet 22-årig

Der er kun kommet få henvendelser fra offentligheden i sagen om den 22-årige Kamilla Hantusch, der har været forsvundet siden den 19. juli. (Foto: Foto: PRIVATFOTO/POLFOTO)

En helikopter og hunde leder igen efter forsvundet 22-årig kvinde i Padborg. Frygter en forbrydelse.

Den 22-årige Kamilla Hantusch forsvandt for 10 dage siden, men tirsdag er en helikopter og hunde igen sendt ud for at finde spor fra den unge mor i området ved Padborg i Sønderjylland.

Der ligger flere meget store plantager samt mange vandhuller og søer omkring Padborg, og det er dele af dem samt det åbne land, som en helikopter og politiets hundeførere vil koncentrere sig om, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Der er ingen livstegn været fra Kamilla, og der kommer meget få henvendelser fra offentligheden. Derfor kan vi frygte, at nogen har gjort hende noget, siger efterforskningsleder Hans Roost.

Hjemmeværnet afsøger og genafsøger områder i det bynære område, mens overfladedykkere vil afsøge søer i området omkring Padborg. Afsøgning af så store områder kan meget vel tage adskillige dage.

Politiet appellerer til, at landmænd, skovejere, motionister og alle andre, der alligevel færdes ude i naturen, holder øje med, om der ligger henkastede ting eller har været færdsel og aktivitet på områder, hvor der almindeligvis ikke er det.

Det samme gælder virksomheder, som har læhegn og større grønne områder.

Kamilla Hantusch har været forsvundet siden lørdag den 19. juli klokken 22.30, da hun blev set ved Frøslev-Padborg Skole på Frøslevvej.

Politiet har i dagene efter ledt efter hende med hunde i området ved skolen og langs de ruter, som hun sandsynligvis har fulgt til sit hjem på Teglgårdsvej i Padborg. Også skov, moser og parker ved Padborg er blevet finkæmmet.

Eftersøgningen har hidtil været resultatløs, og derfor har politiet efterlyste kvinden internationalt via Interpol.

Kamilla Hantusch havde et par sorte støvletter med spænder og kilehæl på, da hun forsvandt, og hun medbragte også en sort taske med karakteristiske frynser, som politiet har offentliggjort billeder af.

Den savnede kvinde er 161 centimeter høj og spinkel til almindelig af bygning. Hun har skulderlangt brunt hår. Sidst, hun blev set, havde hun mørke jeans på og en hvid t-shirt.

Folk, der har set eller fundet sko, taske eller tøj, der svarer til beskrivelsen, eller som måske har set den unge kvinde, kan henvende sig til Syd- og Sønderjyllands Politi på telefon 114.

/ritzau/