Gældskrisen langt fra forbi, selvom der i nat blev indgået en aftale mellem EU's regeringschefer om en krisepakke, der skal redde den græske økonomi og skabe stabilitet i eurozonen.
Det vurderer cheføkonom i Sydbank, Jacob Graven.
"Det tager toppen af panikken i det finansielle system, og det er vældig vigtigt, ellers var der overhængende risiko for en nedsmeltning af både økonomierne og det finansielle system - det ser ud til at være afværget. Men gældskrisen er ikke løst med det her. Det vil desværre være helt naivt at forestille sig," siger han til Newspaq.
Han forklarer, at der mangler mange detaljer i aftalen. Blandt andet siger den ikke noget om, hvor pengene skal komme fra. Det er nemlig først noget som statslederne skal bestemme de næste par uger. Men også størrelsen på krisepakken, får cheføkonomen til at tvivle.
"Der er usikkerhed om de beløb, som er sat af til bankerne og til, at de gældsplagede lande, er store nok. Det kan jeg godt være i tvivl om, derfor er jeg overbevist om, at gældskrisen langt fra er overstået med den aftale, man har lavet i nat," siger Jacob Graven.
Krisepakkens vigtigste punkter er, at Grækenland får halveret sin gæld til udlandet. Her må de europæiske banker eftergive gæld for 100 milliarder.
Også en styrket europæisk redningsfond, med strengere krav til, hvor mange penge bankerne skal beholde i kassen, en strammere finanspolitik i medlemslandene samt nye krav til Italien.