Få råd til mere ferie med disse tips

Advertorials

Der er efterhånden mange ting, som tyder på, at danskerne har vidt forskellige motiver for at tage på ferie. Nogle rejser for at komme ned i gear og få samlet tankerne, mens andre rejser for at opleve noget og prøve grænser af.

Uanset hvorfor du tager på ferie, så skal du være bekendt med, hvordan du får råd til endnu mere ferie. Det er i hvert fald nyttig viden, hvis man har en oprigtig interesse i at få så meget for pengene som muligt.

Rejs i lavsæsonen

Lavsæson er lig med billige rejser.

Der kan eksempelvis være mange penge at spare ved at rejse i september i stedet for juli eller august, hvor alle andre børnefamilier rejser sydpå. Priserne reguleres efter udbud og efterspørgsel, hvorfor det ikke er optimalt at rejse i højsæsonen, hvor efterspørgslen er tårnhøj.

At rejse i lavsæsonen vil typisk kun fungere, hvis man rejser uden børn, eller hvis ens børn enten går i vuggestue, børnehave eller lige er begyndt i skole. Det er straks værre at planlægge en rejse i lavsæsonen, hvis ens børn går på gymnasiet eller universitetet, idet det kan have store konsekvenser at gå glip af en hel uges undervisning.

Sammenlign priser på fly og hotel

Er du ved at lægge planer for din kommende ferie, så husk at sammenligne priser på fly og hotel, så du ikke skal afsætte et større beløb end højst nødvendigt. En gennemsnitlig familie vil kunne spare rigtig mange tusinde kroner ved at sammenligne priser på rejser online. Der er ikke blot mulighed for at spare penge på fly og hotel, men også på billeje, rejseforsikring og meget andet. Derfor bør du give dig tid til at sammenligne priser på forskellige ydelser.

Du kan se billige rejser her, hvis du endnu ikke har fundet et rejsetilbud, som matcher alle dine krav og ønsker. Der forhandles billige rejser året rundt, så du kan også finde en prisvenlig rejse, endskønt du ikke har haft held med at finde din drømmerejse endnu.

Hold dine udgifter nede på rejsen

Der er også mulighed for at spare mange penge på selve rejsen, hvis man prioriterer sine penge rigtigt og bevarer et godt økonomisk overblik. Herunder får du nogle idéer til at holde dine rejseudgifter nede:

• Lav mad selv i stedet for at gå på café eller restaurant
• Udforsk områdets mange gratis aktiviteter (strande, gågader, skulpturer m.v.)
• Hav alt med hjemmefra (så du ikke skal bruge penge på badetøj, solcreme m.v.)
• Vælg offentlig transport frem for taxa
• Gør brug af wifi, når det er tilgængeligt (for at spare på mobildata)

Hvor mange penge kan du mon spare? Det vil tiden vise.

Ovenstående indhold er sponsoreret