Ericsson i voldsomt uheld i jævn Magnussen-træning.

Sport
Italy F1 GP Auto Racing (Foto: Antonio Calanni/Ritzau Scanpix)

Anden træning fredag blev afbrudt kortvarigt, da Marcus Ericsson hamrede sin racer ind i barrieren.

Der var stort drama, da den anden Formel 1-træning fredag blev kørt før søndagens grandprix i Italien.

To minutter inde i træningen bragede Marcus Ericsson (Sauber) ind i barrieren og smadrede sin racer, så træningen måtte udsættes.

Det lignede et uheld, der kunne have fået store konsekvenser, men svenskeren var i stand til at rejse sig, gå fra bilen og smile til tilskuerne.

Det røde flag blev hejst med det samme, og derfor måtte de øvrige kørere tage en pause, inden træningen blev genoptaget.

De første meldinger via Twitter lød på, at Ericsson ganske enkelt ikke vidste, hvad der skete i forbindelse med situationen.

Sebastian Vettel (Ferrari) var hurtigst i anden træning med 1 minut og 21,105 sekunder.

Kevin Magnussen leverede en tid til en 13.-plads med tiden 1 minut og 23,233 sekunder. Holdkammeraten Romain Grosjean sluttede to pladser længere fremme.

Heller ikke i fredagens første træning leverede Kevin Magnussen voldsom fart, og her bookede han også en 13.-plads på Monza-banen.

Her sluttede Romain Grosjean dog to pladser efter Magnussen, mens Sergio Perez fra Force India satte 1 minut og 34 sekunder som bedste tid og sluttede øverst.

Kevin Magnussen nåede ud på 13 omgange, og danskerens bedste tid var 1 minut og 37,066 sekunder, mens Grosjeans bedste tid lød på 1 minut og 37,683 sekunder.

I det seneste grandprix på Spa-banen i Belgien sluttede Kevin Magnussen på ottendepladsen og hentede fire point.

Den 25-årige dansker ligger på en ottendeplads i den samlede stilling med 49 point. Magnussen har tre point op til Nico Hülkenberg fra Renault.

Grosjean er nummer 14 med 27 point.

I konstruktørernes samlede stilling er Haas nummer fem med 76 point efter sæsonens første 13 løb.

Lørdag køres der både træning og kvalifikation, inden selve løbet køres søndag.

/ritzau/