Desperat nyhedsvært blev testet:  Alvoren slog mig

Kendte
Janni Pedersen kunne mærke angsten, da hun forleden blev testet for coronavirus. (Foto: Ritzau Scanpix)

Alvoren gik for alvor op for nyhedsværten Janni Pedersen, da hun forleden blev testet for coronavirus. 

 

Som nyhedsvært på TV2 News har Janni Pedersen siden december siddet i studiet og rapporteret om coronavirus - på behørig afstand fra hospitaler og test-udstyr. 

Men forleden gik alvoren op for den populære nyhedsvært, som på Instagram fortæller, at hun gennem tid har døjet med smerter i brystet. 

- Har haft smerter i bryst i nogle uger. Første opkald til lægen lød, at det nok var lungebetændelse, ugen efter lød det, at jeg nok havde en virus i lungerne. I forgårs ringede jeg nærmest desperat og fik en henvisning til podning på Bispebjerg. Og der slog alvoren mig. Vi stod i en lang kø, meget alvorlige miner, og angste. Det kunne man mærke, skriver Janni Pedersen og fortsætter:

- Og selv om jeg siden slut december har siddet i NEWS-studiet og fortalt om døde og smittede, så mærkede det mig ekstra meget der. At vores liv er ændret, og at vi må omgås på en anden måde i fremtiden, skriver Janni Pedersen, som også sender en kraftig opfordring til de mennesker, der vælger at trodse forbuddet og fester videre. 

- Til de derude, der ikke forstår alvoren og holder fester med ølbon og flere forskellige grupper af venner. For fucking sake. StopSt Alvor, skriver Janni Pedersen, som til slut i opslaget også afslører, at hun ikke er smittet med coronavirus: 

- PS. Det var ikke corona. Er i behandling for noget andet.